Baspris, vid alla besök

  • Besökskostnad inom Malmöområdet (upp till 1 mils radie): 575kr
  • 1-3 mils radie: 795kr
  • >3-6 mils radie: 1195kr
  • >6-10 mils radie: 1595kr*

(i priset ingår inställelsetid, bränsle, tid att packa utrustning/material, bilkostnad och bilunderhåll, rengöring av instrument och utrustning och bil)

*Vi gör normalt resor inom en radie av ca 45 minuter från Malmö, men kör i hela Skåne – om det är flera djur/djurägare åt samma håll/samma ort som bokar samma dag eller enligt överrenskommelse.

Reskostnaden kan delas av flera djurägare på samma besöksställe.

Om parkeringsavgifter blir nödvändiga under besöket hos er läggs denna kostnad till vid betalningen.

Vid akutfall som innebär att bokade besök behöver flyttas tillkommer akutavgift om 400kr. Tyvärr har vi begränsat med tid för akutfall samma dag.

Sena avbokningar, som innebär att vi inte hinner ta in nya patienter på den bokade tiden, debiteras med 300kr via faktura. Betalas inom 10 dagar. Avboka senast kl 14 dagen innan det bokade besöket.

Vi har möjlighet att direktreglera med de flesta försäkringsbolag. Direktregleringsavgift 150kr.

Ridskolor och hästturism, trav-och galoppstall: kontakta oss för priser/offert! Se referenser och mer info här

Hör av dig om du har frågor om priserna och/eller om pris för åtgärder som inte är med på prislistan.

Betalning sker via kort, Bankgiro 5215-5397 eller Swish 1236256507. Innehar FA-skattsedel och är momsregistrerad, Veterinärbesöket AB.

Hästbild

New forestponnyn Pinglan

Hembesök, vad kostar det?

-Vi försöker hålla kostnaderna nere, men jämfört med en klinik så hinner vi inte ta lika många patienter på samma tid som de gör då vi har restid mellan, dessutom är det djursjukskötare som sköter många av rutinuppdragen på klinik (vaccinationer, avlivningar, tovklippning och veterinären övervakar i bakgrunden) och vi lägger lite längre tid på varje besök än vad de gör på en klinik, -för att hinna lära känna ditt djur, hålla besöket lugnt och tryggt och vi har tid att gå igenom vad som händer och kommer att hända. Inställelse-och resekostnaderna kan man jämföra lite med klinikernas klinik-eller grundavgift, som man betalar vid nästan alla åtgärder (om de inte är inbakade i priset). Kostnaderna täcker bland annat (förutom moms 20%, arbetsgivaravgifter och skatt) saker som bilkostnad, serviceavgifter, bränsle, försäkringar, och i behandlingskostnaderna är inbakat vidareutbildning för att hålla kunskaperna up to date, ansvar för behandling och tolkning av undersökning/provsvar, inköp av utrustning, mediciner och förbrukningsmaterial, städning av alla saker, lokalhyra till lager m.m m.m. Du själv sparar tid att inte behöva ta dig till kliniken när vi kommer till er!

Vi vill att du som djurägare – så långt det är möjligt – får veta vad ditt besök kommer att kosta. Vi går igenom det redan vid bokningen om du vill. Vi har också valt att lägga prislistan – för att undvika dyra överraskningar! Se priser i menyn, under tjänster för respektive djurslag.
För betalningsregler; se under ”inför besöket” 

Betalning sker via kort, Bankgiro 5215-5397 eller Swish 1236256507. Innehar FA-skattsedel och är momsregistrerad, Veterinärbesöket AB.

Utgår från Malmö

Veterinärbesöket arbetar med hästtandvård
i sydvästra Skåne

Öppettider

Måndag-Fredag
8:30-16:00

Söker du en tandläkare till häst har du hittat rätt. Vi är specialiserade på hästens munhälsa.