Boka

Beskriv gärna ditt ärende här och när du önskar få hjälp, och gärna vad ditt djur heter. För att skapa bokning behövs personnummer om du är ny kund (det är frivilligt att skriva det här och nu, men underlättar bokningen senare).


Arbetstider: måndag – fredag 8.30-16 

Telefontid för bokningar alla vardagar 9-11, besvaras av vår assistent Clara. Övrig arbetstid svarar/ringer Christine upp om möjlighet finns mellan veterinärbesöken. Önskar du kontakt och inte kommer fram önskar vi att du mailar eller skriver på messenger så hör vi av oss senast nästkommande arbetsdag.

Telefon: 076-7701775

Bokningar tas helst emot via bokningsformuläret som du finner på förstasidan, eller via messenger på Veterinärbesökets Facebooksida. I första hand är det vår assistent Clara du kommer i kontakt med.

Du får svar senast nästkommande arbetsdag.

Ledigheter/semestrar och annan frånvaro vid till exempel kurser och utbildningar annonseras under aktuellt på här på förstasidan och på Facebook!


Akutfall efter överenskommelse/i mån av tid, eventuell akutavgift tillkommer andra besök behöver flyttas.
Klicka här för mer information kring akutfall. 

Avlivningar kan eventuellt erbjudas även kväll/helg av Majken, hör av er via messenger eller mail så förmedlar vi kontakten (bokas direkt av henne). Kvälls/helgtaxa tillkommer, 50-100% påslag på arvodet.

Avbokning senast kl 14 dagen före, sena avbokningar debiteras med 300kr via faktura och betalning inom 10 dagar.

Vi finns på Facebook och Instagram – gilla och håll koll där för erbjudanden, aktuellt,  tävlingar, nyttiga tips, bilder och annat skoj!

Vi ser fram emot att ses!

/ Christine,  Majken och Clara

Innehar FA-skatt, momsregistrerad. BG: 5215-5397 Swish: 1236256507, tar kort.


Veterinärbesöket AB