Veterinärber

Önskar du kontakt med oss är det lättast via detta formulär, så svarar vi senast nästkommande vardag.
Vi har svårt att svara i telefon när vi jobbar och önskar endast skriftliga bokningar. Vi kan svara på frågor via Veterinärbesökets messenger också. Skicka helst inga sms då de lätt missas, speciellt om praktiken är stängd/vid ledigheter.

Våra arbetstider är måndag-fredag 8.30-16.

Ledigheter/semestrar och annan frånvaro vid till exempel kurser och utbildningar annonseras under aktuellt på förstasidan och på Facebook.
Vill du boka tid till oss på Saxtorpskliniken så kontaktar ni dem direkt HÄR >

Boka

Inför besöket

– Du ska kunna hjälpa till att hålla i ditt djur om det är nödvändigt för undersökningen/behandlingen. 

  • En ansvarig vuxen över 18 år måste vara med vid besöket.
  • Djuret ska ha ett beteende som inte är farligt att hantera – Det är viktigt att vi kan arbeta så säkert som möjligt utan att någon av oss kommer till skada! Vi kan neka att behandla ditt djur om djuret uppträder farligt.
  • Se till att du har en egen olycksfallsförsäkring om något skulle hända dig.

  • För hästtandvård behöver vi vara i ett dragfritt stall med plant, halkfritt underlag och kunna hålla plusgrader på vintern. Det får inte vara för mycket spring runtomkring, dvs det ska vara lugn och ro omkring hästen. Tänk på att hästen får lugnande medel!
  • OBS! Står din häst i utebox/lösdrift utan möjlighet att arbeta dragfritt/med väderpåverkan/plusgrader så önskar vi att du har rutinbesöket under sommarhalvåret, annars får du komma med den till klinik när vi jobbar där.

  • ha djuret infångat/inomhus/i stallet osv inför besöket. Om tex katt eller häst behöver fångas in när vi är på plats och detta överstiger 15 minuter debiteras väntetid om 300kr (per påbörjade15 minuter).
  • Om det inte finns rinnande vatten i stallet, förbered med hinkar (för handtvätt, eller annan rengöring och spolning av hästens mun, vi har pump med vid behov). 
    Gärna ren handduk också
  • Ha djurets pass/vaccinationskort redo om det ska vaccineras vid besöket

Om betalning

Den som är vårdbeställare är betalningsskyldig.

Betalning sker vid besöket med Swish eller kort.

Faktura endast efter särskilt godkännande, ev. kreditkontroll kommer att göras. Fakturaavgift tillkommer då om 100kr.

Betalning med faktura ska ske inom 10 dagar. Fakturan kommer till dig via mail.
Påminnelser skickas ut 1-2 ggr. Dröjsmålsränta enligt räntelagen med 12%. Om betalning ändå inte sker, skickas ärendet vidare till Kronofogden.

Angående direktreglering med försäkringsbolag – vi har möjlighet att direktreglera med de flesta försäkringsbolag. Direktregleringsavgift tillkommer med 150kr.

Hör av dig om du har frågor om priserna och/eller om pris för åtgärder som inte är med på prislistan. Betalning sker via kort, Bankgiro 5215-5397 eller Swish 1236256507. Innehar FA-skattsedel och är momsregistrerad, Veterinärbesöket Skåne AB.

Lagring av personuppgifter/Veterinärbesökets hantering av GDPR:

Veterinärbesöket hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation, 2018) och svensk lagstiftning. Till personuppgifter räknas namn, personnummer/födelsedatum, e-post, tel.nr, försäkringsnummer samt annan information relevant för verksamheten.

Veterinärbesöket sparar och hanterar personuppgifter för journalföring samt fakturering. Enligt Lag om verksamhet inom djurens hälso- och sjukvård (2009:302) krävs journalföring för samtliga förrättningar, samt att dessa journaler sparas i minst 5 år. Enligt Lag om ändring i bokföringslagen (2010:1514) krävs lagring av bokföringsuppgifter i minst 7 år. Vid registrering i vårt journalsystem ger Ni automatiskt samtycke till lagring av Era personuppgifter.

Tack för att du kontaktar Veterinärbesöket.
Vi försöker att höra av oss inom en arbetsdag, oftast dagen efter du skickat ditt meddelande.
Hör du inget på ett par dagar, vänligen kontakta oss via vanligt mail boka@veterinarbesoket.se

 

Telefon 076-7701775, vi svarar endast i mån av tid. Skicka ej sms – de missas lätt!

Önskar du kontakt med oss är det lättast via detta formulär, så svarar vi senast nästkommande vardag. Vi har svårt att svara i telefon när vi jobbar och önskar endast skriftliga bokningar.

Vi kan svara på frågor via Veterinärbesökets messenger också. Skicka helst inga sms då de lätt missas, speciellt om praktiken är stängd/vid ledigheter.

Våra arbetstider är måndag-fredag 8.30-16.

Ledigheter/semestrar och annan frånvaro vid till exempel kurser och utbildningar annonseras under aktuellt på förstasidan och på Facebook.

Vill du boka tid till oss på Saxtorpskliniken så kontaktar ni dem direkt här >

Utgår från Malmö

Veterinärbesöket arbetar med hästtandvård
i sydvästra Skåne

Öppettider

Måndag-Fredag
8:30-16:00

Söker du en tandläkare till häst har du hittat rätt. Vi är specialiserade på hästens munhälsa.