Det är redan sent i oktober, det känns som om vi nyss började jobba efter sommarsemestern! Tiden går snabbt när en har roligt 🙂

Vi har mycket att göra och nytt för i höst är vår nya veterinärkollega Marika Niklasson, som nu kommit väl igång med sitt arbete. Hennes huvudfokus kommer också att vara hästtandvård, där Christines väntelista nu kan kortas ner så vi kan hjälpa fler hästar att optimera sin munhälsa.
Marika kommer också vara behjälplig med övriga ärenden på häst, såsom vaccinationer, besiktningar, sår m.m. men också med en del hembesök till smådjur samt hemavlivningar.

En presentation av Marika kommer på hemsidan inom kort.

Vår kollega Majken kommer tyvärr ta tjänstledigt från Veterinärbesöket från november och framåt, så det blir Christine och Marika ni träffar framöver.
Om vi har svårt att hinna hjälpa er med smådjursbesök kommer vi hjälpa er med vem ni kan vända er till istället (eller sök på fliken på hemsidan som heter ”Vid akutfall utanför arbetstid”).

Christine har endast akuttider kvar för hästtandvård nu innan jul och hennes fokus ligger främst på de med mer avancerade problem och får också remisser från andra veterinärer. Marika tar hand om de flesta rutinbesöken 🙂

Annat som hänt är att många kurser/utbildningar nu kommit igång och Christine har redan varit iväg på en hästklinik utanför Paris i september i tandextraktionstekniker och ska iväg igen i december till Tyskland där hon ska praktisera en del svåra tandextraktionsmetoder. Skoj! (Och så har vi ju köpt in massa nya instrument och utrustning för ändamålet, förstås! 😉

OBS! Höstlovet vecka 44: Christine är ledig, och Marika jobbar tisdag-torsdag. Måndagen och fredagen är praktiken stängd.