Sommaren är äntligen här!
Vi har haft väldigt mycket att göra sista tiden och vi beklagar längre svarstider än vanligt. Vi har svårt att svara i telefon medan vi är på veterinärbesök, så kontakta oss helst via mail eller messenger så svarar vi så snart vi får möjlighet.

Alla tider är nu fulla för bokning av hästtandvård innan semestern. Endast akuttider finns kvar för hästar med akuta bekymmer med munnen/tuggning/ridning. Praktiken öppnar fullt igen vecka 33.
Till hösten kommer praktiken att utökas med en till duktig veterinär inom hästtandvård, så väntetiderna blir kortare. Hon kommer att åka med en del i sommar för att introduceras i jobbet. Presentation av henne kommer senare 🙂

Majken kör alla hembesök och övrigt på häst. Vi har svårt med akuta ärenden samma dag, däremot kan vi erbjuda tider för hemavlivning och annat på tisdagar, onsdagar och torsdagar under vissa veckor i sommar.
Vi kan eventuellt erbjuda akuta avlivningar även när vi är lediga, mot jourkostnad eller akutavgift beroende på tid på dygnet. Meddela oss via messenger eller mail isåfall (med reservation att vi inte hinner läsa meddelandena i tid).

Observera att mobilen kommer att vara avstängd när praktiken är stängd och att vi inte svarar under pågående Veterinärbesök. Nå oss via messenger eller mail istället! Tack <3

SOMMARSCHEMA VETERINÄRBESÖKET:

vecka 24-25 (14-24 juni) Majken Semester, Christine fullbokad – hemavlivningar erbjuds under Majkens ledighet mot akutavgift om hon har möjlighet.

vecka 26 (28 juni-2 juli): öppet som vanligt, hembesök erbjuds tis-tor

vecka 27 (5-9 juli): Öppet tis-tor. Majken jobbar, Christine Semester.

vecka 28 (12-16 juli): Christine jobbar, – enbart akut hästtandvård där hästar krånglar med bett/ridning, har svårt att äta osv, dvs sådant som inte kan vänta till augusti samt hemavlivningar.

vecka 29 (19-23 juli): Praktiken helt stängd

vecka 30-31 (26 juli-6 augusti): öppet tis,ons,tor – Majken jobbar, Christine semester

vecka 32 (9 augusti-13 augusti): Praktiken helt stängd.

vecka 33 (från 16 aug): öppet som vanligt igen, med 3 veterinärer i tjänst!

Det går bra att boka tid till augusti och framåt under hela sommaren, använd gärna bokningsformuläret på hemsidan så svarar vi inom ett par dagar.

Vi kommer även att skriva på Facebooksidan om öppettiderna under sommaren.

Önskar ni hjälp med hemavlivning när vi inte kan så finns: Husveterinären, Storegårds veterinärpraktik, Distriktsveterinärerna, VeteriNära Falsterbo, Haga Veterinär

Ha en skön sommar önskar vi på Veterinärbesöket <3