foto: Emma Tegler Photography

Det händer saker i företaget! Det är dags att utvecklas, utökas och uppdateras!
Det är mycket att göra och Christine är mer eller mindre fullbokad resten av året med nästan enbart hästtandvård. Majken har många smådjursbesök och hemavlivningar, och lite övriga hästbesök och vaccinationer två dagar i veckan. Det har varit svårt att hinna med att ta emot bokningar och svara på frågor sista tiden, och lite mycket att hålla reda på både telefonsamtal, sms, messenger och mail. Därför har vi nu utökat företaget med assistent Clara Grennert, som kommer hjälpa oss med att ta emot bokningar, sköta en del administrativt och även följa med på vissa veterinärbesök och hjälpa till. Vi önskar helst ta emot bokningar och frågor via mail/messenger, och Clara kommer vara tillgänglig i telefon varje dag 9-11. Övrig arbetstid svarar Christine i mån av tid mellan veterinärbesöken.

Christine satsar vidare inom hästtandvård och vi har nu från och med årsskiftet en portabel röntgen i bilen!!! Vi kan givetvis röntga även andra kroppsdelar på häst, men också hund och katt om nödvändigt (ej akuta besök). Christine har även köpt in mer hästtandvårdsutrustning och apparatur för att kunna hjälpa era hästar med så bra hästtandvård som möjligt <3 Förhoppningsvis har Coronasituationen lugnat sig nästa år, för då vankas flera kurser och konferenser inom området. Planerat är en internationell hästtandvårdskonferens i Edinburg i juni, en tandextraktionskurs för svårare fall i maj i Tyskland och en kurs i kirurgisk tandextraktion (minimal invasiv transbuccal teknik) också den i Tyskland nästa år i december. Lite planer med auskultationer i Danmark och kollegiala nätverksträffar är också på G.

Tack alla kunder som gör detta möjligt! Tack för erat förtroende och att ni valt att anlita oss! Vi satsar tillbaka genom att investera i bättre service, vårdmöjligheter och att hålla oss uppdaterade veterinärt för era djur! <3