Baspris vid alla besök

New forestponnyn Pinglan


Hembesök
, vad kostar det?
-Jag försöker hålla kostnaderna nere, men jämfört med en klinik så hinner jag inte ta lika många patienter på samma tid som de gör då jag har restid emellan, dessutom är det djursjukskötare som sköter många av rutinuppdragen på klinik (vaccinationer, avlivningar, tovklippning och veterinären övervakar i bakgrunden) och jag lägger lite längre tid på varje besök än vad de gör på en klinik, -för att hinna lära känna ditt djur, hålla besöket lugnt och tryggt och vi har tid att gå igenom vad som händer och kommer att hända. Inställelse-och resekostnaderna kan man jämföra lite med klinikernas klinik-eller grundavgift, som man betalar vid nästan alla åtgärder (om de inte är inbakade i priset). Du själv sparar tid att inte behöva ta dig till kliniken när jag kommer till er!

Jag vill att du som djurägare – så långt det är möjligt – får veta vad ditt besök kommer att kosta. Vi går igenom det redan vid bokningen. Jag har också valt att lägga ut min prislista – för att undvika dyra överaskningar!
För betalningsregler; se under ”inför besöket” 

Jag har möjlighet att direktreglera med de flesta försäkringsbolag. Direktregleringsavgift 150kr.

Ridskolor och hästturism, trav-och galoppstall: kontakta mig för priser/offert!

Hör av dig om du har frågor om priserna och/eller om pris för åtgärder som inte är med på denna prislista.

Baspris, vid alla besök

-Utkörning inom Malmö: 350kr

(i utkörningsavgiften ingår inställelsetid, tid att packa utrustning/material, bilkostnad och bilunderhåll eller cykelservice, rengöring av instrument och utrustning och bil, samt administrationstid)

-bor du i Rörsjöstaden i Malmö debiteras endast en inställelse/administrationsavgift om 100kr, ingen avgift vid enbart vaccination eller om du bor på Sankt Pauli Kyrkogata! 

Utkörning utanför Malmö: 350kr + milkostnad 55kr/mil

-Vid längre resor än 3 mil enkel väg från Malmö: 550kr + milkostnad 55kr/mil

Jag gör resor inom radie av ca 45 minuter från Malmö, men kör i hela Skåne – om det är flera djur/djurägare åt samma håll/samma ort som bokar samma dag.

Utkörning och milersättning kan delas av flera djurägare på samma besöksställe.

Vid akutfall som innebär att bokade besök behöver flyttas tillkommer akutavgift om 400kr. Tyvärr har jag begränsat med tid för akutfall samma dag.

Sena avbokningar, som innebär att jag inte hinner ta in nya patienter på den bokade tiden, debiteras med 300kr via faktura. Betalas inom 10 dagar. Avboka senast kl 14 dagen innan det bokade besöket.

Om parkeringsavgifter blir nödvändiga under besöket hos er läggs denna kostnad till vid betalningen.

Betalning sker via kort, Bankgiro 5215-5397 eller Swish 1236256507. Innehar FA-skattsedel och är momsregistrerad, Veterinärbesöket AB.