Bidra till välgörenhet med ditt fästingrecept!

Fästingsäsongen har börjat och det är viktigt att man går igenom sin fyrfota väns päls varje dag. Ta bort de fästingar som finns. Man kan också välja olika typer av halsband och receptfria medel.

Risken för fästingsjukdomar ökar ju längre fästingen sitter fast, så det är viktigt att få bort dem så snart de upptäcks. De receptbelagda medlen mot fästingarna gör att de dör strax efter att de bitit sig fast, och trillar då av. En god hjälp är annars så kallade ”fästingplockare”. Veterinärbesöket har sådana till försäljning, meddela mig så tar jag med vid nästa besök eller skickar dem.

Fästingrecept och välgörenhet

Veterinärbesöket skriver ut fästingrecept / receptbelagda medlen Bravecto, Nexgard och Credelio, med långtidsverkan (och få biverkningar) till hundar och katter, för en kostnad på 100kr.  Pengarna går till Barncancerfonden Södra!

Hjälp mig gärna att samla in så mycket pengar som möjligt – tipsa dina vänner och alla du känner och få fästingrecept till ditt djur samtidigt som du gör stor skillnad för barncancerdrabbade familjer <3

Gör såhär:
Maila eller skicka pm via Facebook för beställning av fästingrecept. Ange personnummer, mobilnummer och e-postadress, vad ditt djur heter och ungefärlig vikt och om det är en hund eller katt (eller flera, det kostar 100kr/djurägare, inte per djur).
Swisha 100 kr till 123 559 77 11, visa skärmdump av betalningen så ordnar jag med recept så snart jag hinner. Du får kvitto per e-post och e-recept till valfritt apotek. Ange om du önskar ge ditt djur en tablett en gång i månaden eller var 12:e vecka.

Hjälp Veterinärbesöket att bidra till välgörenhet med ditt fästingrecept!